Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς λογια...


Υπερασπιζόμενος την επικοινωνιακή πολιτική της Κυβέρνησης του Γ.Α.Παπανδρέου, την δημοσιογραφική ηθική των Καναλαρχών, και τέλος την πατριωτική-αρχαιοπρεπή στάση του Υπουργού Πολιτισμού, κ. Γερουλάνου, αναρτώ σήμερα μερικές ακόμη φωτογραφίες ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ρεζιλεύοντας -ασφαλώς- τις χώρες όπου τραβήχτηκαν..Χωρίς άλλα σχόλια...
6 σχόλια:

 1. ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ 3ης ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΟΥ,
  ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ... ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1973...
  ΚΑΙ ΤΟΤΕ... ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΠΩΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ - ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ... ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ...

  http://roadartist.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κανένας δεν θα με πείσει ότι επειδή δυστυχούμε δικαιούμαστε να χρησιμοποιούμε ένα παγκόσμιο μνημείο για να διαδηλώσουμε. Περάσαμε πολύ χειρότερα σ' αυτή τη χώρα, Θανάση, δεν καταδεχτήκαμε τέτοιες πρακτικές ποτέ. Οπουδήποτε και να είχε συμβεί αυτό ΟΦΕΙΛΕ να επέμβει η αστυνομία. Τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ξαλημέρα Ταξιδευτή..

  Είχες δηλαδή -εκεί- τον ρόλο του σημερινού 'Γιαπωνέζου τουρίστα':)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλημέρα Γυριστρούλα..

  Ασφαλώς και η Ακρόπολη -όπως ότι έφτιαξαν αρχαίοι πολιτισμοί, πολύ μαρκινοί και απ' την εποχή μας και απ' τον δικό μας- δεν θα μπορούσε κανείς να το θεωρεί 'δικό του' κτήμα του.
  Υπό αυτή την έννοια, βέβαια, δεν θα έπρεπε να γίνεται ούτε το φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, ούτε να παίζεται θέατρο στην Επίδαυρο, ή στην Δωδώνη.
  Εκεί, τάχα, δεν τα 'χρησιμοποιούμε' τα 'ιερά μνημεία';; Όταν, όμως, ο ίδιος ο εκάστοτε Υπουργός, θεωρεί τον πολιτισμό σαν 'βαρειά βιομηχανία', πάει να πει σαν κερδοφόρα μπίζνα, ουσιαστικά 'νομιμοποιεί' πρώτος αυτός καθέναν που προκειμένου να εκβιάσει για τα όποια αιτήματά του, 'προσβάλει'. κόβει έσοδα απ' αυτή.

  Τέλος πάντων, η ανάρτηση είχε να κάνει περισσότερο με τα κανάλια που έσπευσαν ενορχηστρωμένα να κλάψουν που η 'εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου' και μας 'ντρόπιασε'. Στον alpha καπάκι στο ρεπορτάζ για τα επεισόδια στην Ακρόπολη, έδειξε άλλο με συνταξιούχους που ξενυχτούν έξω απ' το ΙΚΑ για να κλείσουν ραντεβού με γιατρό μετά από 30 μέρες. Αυτές οι εικόνες δεν ντροπιάζουν άραγε τη χώρα;;....

  ΑπάντησηΔιαγραφή