Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Οι καλύτερες...


Αίφνης, πάει και ο Καλλικράτης, πάει και ο ‘αυτοδιοικητικός χαρακτήρ’ των εκλογών, πάει και η νεόκοπη διοικητική διαίρεσις της ..άλλης ετούτης χώρας ! Τα σάρωσαν όλα οι τελευταίες ..δημοσκοπήσεις !


Σε εκτενέστατο άρθρο του (?), εχθές –πού αλλού- στο Βήμα της Κυριακής, ο αγαθότατος ηγέτης των πιστών, μας αποκάλυψε το ‘βαθύτατα πολιτικό’ μήνυμα, το οποίο πρέπει να αποστείλουμε, ως ψηφοφόροι, ως λαός, ως προβατάκια που ‘ο βοριάς τα παγώνει’, ως στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα κι αγέλαστα !!..


Οι ‘δυνάμεις της χρεοκοπίας’ –νεοσύστατος όρος, που χρησιμοποίησε σε ραδιοφω(ο)νική της συνέντευξη εχθές επίσης, γυναίκα βουλευτής της κυβερνητικής παρατάξεως- δεν πρέπει να νικήσουν ! Αντιθέτως, πρέπει να σταλεί το μήνυμα της πλήρους υποταγής, εκεί, έξω, εις τους λατρευτούς μας δανειστάς, και τι λέω;; Όχι μόνον της πλήρους υποταγής, αλλά και της πλήρους ικανοποιήσεώς μας καθώς και της αιωνίου ευγνωμοσύνης μας, ώστε να συνεχίζουν να μας διασώζουν νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν !!...


Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να μιμηθούμε –ούτε εκλογικώς- τους αχάριστους και αγνώμονες εκείνους Γάλλους, οι οποίοι έχουν βγει στους δρόμους, με το αβέβαιο, ομιχλώδες και ακατανόητο –άλλωστε- αίτημα της ‘αξιοπρέπειας’. Μη μιλάς. Μη γελάς. Κινδυνεύει η Ελλάς !...


Ανέκαθεν, ως γνωστόν, οι καλύτερες πουτάνες, ήταν εκείνες που αφού ο ‘πελάτης’ τους ικανοποιούσε τις σαρκικές του ανάγκες, έσπευδαν να τον διαβεβαιώσουν, ‘πόσο καλός εραστής ήταν’, ‘πόσο είχαν ικανοποιηθεί και οι ίδιες’, φρόντιζαν επομένως να ‘θεραπεύσουν’ και τις τυχόν ..μεταοργασμικές του ..ενοχές !


Αυτές μάλιστα, αποκόμιζαν πάντα και τα μεγαλύτερα φιλοδωρήματα._

2 σχόλια:

 1. Σωστα!
  Ετσι θελουν να μας κανουν,φιλε Θαναση..Να μας ..''τουτ τουτ'' οι δουλοπρεπεις αυτες δυνάμεις και εμεις να λεμε και ευχαριστω απο πανω! ;((
  Τωρα τι ειδους 'φιλοδωρημα' τυχαινε να εισεπρατταν οι γυναικες αυτες που ανεφερεις στο παραδειγμα, ποιος ξερει...Συχνα δεν ηταν, παντως, χρηματα, αλλα βια, εξευτελισμος και κακοποιηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα Elva..

  Απόψε θα παρακολουθήσουμε μια στημένη συνέντευξη με προγραμματισμένες 'σκληρές' δήθεν ερωτήσεις, για τις οποίες ο πρωθυπουργός θα έχει έτοιμες απαντήσεις.
  Ό τι και να συμβεί, βέβαια, δεν νομίζω πως η παρτίδα των εκλογών σώζεται. Οι κυβερνητικοί υποψήφιοι θα φάν χώμα. Καμίνης Μπουτάρης το έχουν χαμένο ήδη το παιχνίδι. Σγούρος δεν το συζητώ. Θεσσαλονίκη επίσης χαμένη περιφερειακά.

  Το μήνυμα θα σταλεί. Δυστυχώς δεν θα εισακουστεί. Η κυβέρνηση θα έπρεπε να κάνει στροφή 180 μοιρών. Εάν το θελήσει μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το κάνει. Αρκεί να ζητήσει την στήριξη του κόσμου.

  Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Θα δεχόταν οποιαδήποτε θυσία, αρκεί να έβλεπε πως είναι για την τελική διάσωσή του, κι όχι για τη διάσωση των δανειστών και των τραπεζών. Αρκεί να έβλεπε έναν πρωθυπουργό στο πλάϊ του, κι όχι απέναντί του.
  Κανείς δεν θα έλεγε όχι, ούτε στις αλλαγές, ούτε στο νοικοκύρεμα, αυτό παρακαλούσαμε να συμβεί άλλωστε τόσες δεκαετίες. Αρκεί να ήταν για εμάς, κι όχι για τους δανειστές και τους κερδοσκόπους.
  Τώρα, τον τελευταίο καιρό συνέβη το πολύ σημαντικό: Η πρόταση της κυβέρνησης έχασε την αξιοπιστία της. Με το έλλειμμα ανσανσέρ, το χρέος να διογκώνεται, όλοι καταλαβαίνουν πως η δήθεν μοναδική λύση είναι τρύπια σαν σουρωτήρι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή