Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Ανοιχτή καταγγελία προς το ΣΔΟΕ


Αγαπητέ κύριε Καπελέρη,


Με την παρούσα ανάρτηση-επιστολή, θέτω με όλη την απαραίτητη σοβαρότητα υπ όψη σας, την μόνη οικονομική καταγγελία πολίτη εναντίον πολίτη, που θεωρώ όχι μόνον ηθική αλλά και επιβεβλημένη.

Μεγάλος αριθμός μεταναστών έχει κατακλύσει τη χώρα μας, μάλιστα σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις, πάνω από 80% των ερωτηθέντων, ευρέθησαν υπερ της ανεγέρσεως του τείχους στον Έβρο, καθώς υπερ και των επιχειρήσεων ‘σκούπα’ στο κέντρο της Αθήνας, σε περιοχές επιβαρυμένες, όπως στον Αγ. Παντελεήμονα αλλά και αλλού.


Εάν λοιπόν στη χώρα μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή μερικές ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ μετανάστες, ακόμη και εάν υποθέσουμε πως ένα ποσοστό εξ αυτών είναι άστεγοι, ακόμη κι αν υποθέσουμε πως άλλο ένα ποσοστό, κατοικεί σε εγκαταλειμμένα κτίρια, είναι προφανές πως απομένουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ, οι οποίοι κατοικούν σε διαμερίσματα συγκεκριμένης ιδιοκτησίας.


Από δημοσιεύματα στον τύπο, πληροφορούμαι πως το αντίτιμο που ζητούν οι έλληνες ιδιοκτήτες αυτών των διαμερισμάτων, είναι περίπου 10 ευρώ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ανά ‘ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ’ ! Αυτό, σημαίνει, πως εάν υποθέσουμε για παράδειγμα έναν αριθμό ‘στοιβαγμένων’ γύρω στις 300.000, κάθε μήνα εισπράττονται ενοίκια αξίας 90,000,000 ευρώ! Το ετήσιο ποσό, ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ !!


Κύριε Καπελέρη.


Κανείς απ’ τους ιδιοκτήτες αυτών των κατοικιών, δεν έχει υπογράψει κανονικό μισθωτήριο με τους διαμένοντες.
Κανείς απ’ τους ιδιοκτήτες αυτών των κατοικιών, δεν το έχει καταθέσει στην Δ.Ο.Υ. του όπως συμφώνως με τον περί μισθώσεων νόμο θα όφειλε.
Ουδεμία πιθανότητα ‘διασταυρώσεως’ υπάρχει, αφού οι διαμένοντες δεν υποβάλλουν δήλωση.


Επομένως, είναι προφανές πως


ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΥΤΟ.
Η Υπηρεσία σας, οφείλει να ενεργήσει άμεσα, να καταλογίσει τα προφανή πρόστιμα, και να παραπέμψει όλους αυτούς τους έλληνες ιδιοκτήτες, στις φορολογικές αρχές για την διερεύνηση των δηλώσεών τους, των τελευταίων, τουλάχιστον 10 ετών.


Μετα τιμής


Θανάσης Ξ.


Υστερόγραφο: Θα σας παρακαλέσω, αγαπητέ κ. Καπελέρη, να κοινοποιήσετε την παρούσα καταγγελία στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, διότι πληροφορούμαι –και είναι εύλογο- πως οι πιο πάνω ιδιοκτήτες, για να εξασφαλίσουν την είσπραξη των μισθωμάτων, έχουν δημιουργήσει παράνομα ‘μαφιόζικα’ κυκλώματα, χρησιμοποιώντας μάλιστα ενίοτε κάποιους εκ των ιδίων των μεταναστών.

3 σχόλια:

 1. AΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΑΣΗ, ΑΠΟΨΕ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ!

  1)ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ... ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ...
  2)ΑΥΡΙΟ... ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΖΗΜΕΝΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ...
  3)ΑΚΟΜΗ, ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΩΣ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΝΕΟΣ (ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ)ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Κ.ΛΠ. ... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΠΑΕΙ, ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ...
  4) Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΗΝΥΜΑ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ ΤΟΥ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... SMS, ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ... ./.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 5) ΑΥΡΙΟ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... SMS ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ... ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ... ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ... ΑΠΟ ΜΗ... "ΚΑΤΑΝΟΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ"... ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ...
  ΠΑΕΙ, ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙΝΑΣ...
  ΤΙ; Α-ΒΟΥΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΤΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;! :)
  6)ΣΑΝ...ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ... ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ... :)

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ;... ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλέ ο αρχηγός του ΣΔΟΕ ! Γνωστός εις τους δικούς μας (λογιστικούς) κύκλους. Λέν καλό παιδί.

  Τώρα, ειλικρινά Ταξιδευτή μου, εγώ έχω βαρεθεί πλέον και να ασχοληθώ με τις εξεταστικές τους, με τα πενταπλά τους πορίσματα, με τις παραγραφές, τις παραπομπές των υπαιτίων, τα ματώματά τους. Όλα αυτά δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια. ΔΕΝ τα έφαγαν τα λεφτά οι πολιτικοί 'υπάλληλοι'. Όταν η ζήμενς δίνει μίζα 100 εκατομμύρια στους πολιτικούς, φαντάσου τι ποσά παίζονται από πίσω, σε συμβάσεις, έργα, τζίρους, κέρδη. Κι αυτά πήγαν στο κεφάλαιο.Η ολυμπιάδα κόστισε 40 δις ! Σκέψου τα δημόσια έργα τόσα χρόνια, που τα πληρώναμε τρεις και τέσσερις φορές πάνω. Και σήμερα. Τώρα που μιλάμε. Νομίζουμε πως δεν παίζονται τέτοιες ιστορίες; Νομίζουμε πως όσοι εμπλέκονται ας πούμε με φορολογία δεν συνεχίζουν να αρμέγουν την αγελάδα;; Ή μήπως τα κανάλια τους θα βγουν ποτέ να τα αποκαλύψουν αυτά;; Βαρέθηκα ειλικρινά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή