Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Ούτε ένας ;;;...


Όποιος, λοιπόν κ. Σοσιαλιστή Υπουργέ Μεταφορών, δεν συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης της ..κερδοφορίας (τρομάρα σας), είναι εγκληματίας ! Όποιος διαμαρτύρεται. Όποιος τολμά να αντιδράσει. Όποιος δεν τρώει τα εύκολα και κατάπτυστα ψέματά σας, είναι λοιπόν ‘ποινικός’ !

Κι επειδή βέβαια δεν ήταν δυνατό, ο φυσικός νομοθέτης –γιατί εσείς είστε ...περαστικός- να προβλέψει. Να φανταστεί το μέγεθος του φασισμού σας ! Έρχεστε, με ‘τροπολογία’ να ‘ποινικοποιήσετε’ άρον-άρον την ...‘μη ακύρωση εισιτηρίου’ !!!

Δυσκολεύεστε ακόμη, λιγάκι με τα ..διόδια ! Βλέπεις, τα έχετε ξεπουλήσει ήδη αυτά στους ιδιώτες και τώρα τι;; Πώς να ‘μεσολαβήσετε’ αφού η …πουτάνα είναι αλλουνού νταβά

Μην ανησυχείτε Υπουργέ ! Αφού υπάρχει ..βούληση !! Καναλάκια, έχετε να σας στηρίξουν στις ‘κερδοφόρες’ σας πολιτικές. Κάποια τροπολογία θα σκαρφιστείτε και γι’ αυτά !!....

Ακόμη κι ο πρόεδρος δικαστών και εισαγγελέων κ. Αθανασίου, σας άδειασε ! Ακόμη κι ο δικαστικός λειτουργός, σας επισήμανε πως ‘το ζήτημα είναι πολιτικό κι όχι νομικό’. Ακόμη κι αυτός ‘βλέπει’ στα ‘φαινόμενα αυτά’ μια ‘πολιτική αντίσταση’ !!!

Ο μόνος που δεν την αντιλαμβάνεται. Ο μόνος που δεν βλέπει, δεν ακούει, που κάνει τον χαζό, είστε εσείς !

Αλλά, ήθελα να ‘ξερα. Καλά εσείς. Θα την ξεφουρνίσετε την ...τροπολογία σας. Όλοι αυτοί της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πώς θα σηκώσουν τα χεράκια και θα την ψηφίσουν;; Ειλικρινά, ήθελα να ‘ξερα. Κανένας; Ούτε ένας;; Ούτε ένας, έτσι για το γαμώ το, δεν θα σηκώσει το ανάστημά του να σας πει πως έχετε πάρει την κατρακύλα;;;

8 σχόλια:

 1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

  ΑΣΤΟΥΣ! ΜΗ ΤΟΥΣ... ΦΟΒΙΖΕΙΣ. ΑΣΤΟΥΣ... ΝΑ ΕΚΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.
  ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.
  ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ήδη έχουν αρχίσει τις εκπτώσεις (ειδικές κάρτες κλπ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ταξιδευτή καλησπέρα. Έχουμε νομίζω ήδη ξυπνήσει, μάλιστα σαν από εφιάλτη. Μόνο που τα τείχη γύρω μας έχουν χτιστεί, ...ανεπαισθήτως..

  Δήμο καλησπέρα και σε σένα. Δεν το πήρα χαμπάρι. Κάτι άκουσα μόνο για τα διόδια. Κάποιος της κυβέρνησης είπε πως θα υπάρξουν μειώσεις. Νομίζω πως θα επαναδιαπραγματευτούν τις συμβάσεις παραχώρησης (επιμήκυνση;;)..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. γιατί τους κοιτάμε ρε παιδιά και δεν τους παίρνουμε με τις πέτρες; ε; γιατί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. το κίνημα στις βασικές του αρχές νικάει πάντως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΛΟΓΙΚΟ. ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Φίλε Πέτρο καλώς ήλθες.

  Εδώ τους ψηφίζουμε κάθε τέσσερα χρονάκια, θα τους πάρουμε και με τις πέτρες;; Tους ψηφίσαμε και για τον Καλλικράτη μόλις πριν μερικούς μήνες. Το ξεχνάς;; Πόσους Δήμους πήρε η Αριστερά;; Δύο;; Τρεις;; Μήπως λέω και πολλούς.....

  Θα πεις η αποχή. Ε. Αυτή είναι για την ώρα η αντίδραση: Μια αναμονή. Καζάνι που σιγοβράζει. Αλλά Πέτρο μου, δυστυχώς ΧΩΡΙΣ ..καλύβα. Άστεγη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δήμο, σαφώς και δεν θέλουν αυτή τη στιγμή πολλά μέτωπα ανοιχτά. Έχουν τους γιατρούς. Έχουν τους αγρότες. Έχουν τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες. Σε λίγο τους Δημόσιους πιθανώς. Αυτό τους πιέζει λοιπόν να το 'κλείσουν'. Και με οπισθοχώρηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή