Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Ο εξευτελισμός δεν έχει όρια !!!....


Θαυμάστε τους !  Διαβάστε πώς οι τρεις υπουργοί του ΠΑΣΟΚ....ΒΟΛΕΨΑΝ τον ΗΜΕΤΕΡΟ κ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ !!! Τέως –ποιος ξέρει για πόσα μεροκάματα- υπαλλήλου της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ. Που τον βόλεψε η ρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας τότε που προσπαθούσε  να ξεπουλήσει την εταιρεία στον Βγενόπουλο. Και που τώρα, κάνει χρήση του ‘δικαιώματος’ της  ‘μετάταξης’ σε άλλη θέση του Δημόσιου τομέα. Θέση που δεν υπήρχε, αλλά ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ειδικά γι’ αυτόν !! Μην μείνει και ΑΝΕΡΓΟ το παιδί, άμα χάσει τα πόστα. Θέση ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗ, που μάλιστα τον ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ υπομονετικά, όταν και αφού ολοκληρώσει την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ του καριέρα !!!


Τι να πει κανείς;;
ΑΙΣΧΟΣ !!....

11 σχόλια:

 1. Μ' ένα παρόμοιο θέμα ασχολούμαι κι εγω. Από την πλευρά της Τζότζολα όμως της ΝΔ, η οποία, λέει με πομπώδες ύφος ότι δεν θα αποδεχτεί τελικά τη νέα της θέση. Ξεχνά όμως να μας πει πώς προσλήφθηκε το 2007 στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, μια εταιρεία που τότε είχε σχεδόν καταρρεύσει από τα χρέη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Καρχιμάκης ήταν πιλότος της Ολυμπιακής, ρε συ. Είναι από τους λίγους που το δικαιούται. Το θέμα είναι αν κρίνουμε σωστό να παίρνει δύο μισθούς. Εγώ ας πούμε θα ήμουν υπέρ να του κοπεί ο ένας μισθός όσα κατέχει άλλη δημόσια θέση (όπως ισχύει για τους αντιδημάρχους και τους δημάρχους μετά τον Καλλικράτη).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Διάβασα την ανάρτησή σου Μερόπη μου. Τουλάχιστον εκείνη δηλώνει πως δεν θα κάνει 'χρήση' της ευνοικής ρύθμισης. Η ρύθμιση του προσωπικού της Ολυμπιακής (υπεράριθμου και ξέρουμε πώς και γιατί) για την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας υπήρξε σκανδαλώδης. Επρόκειτο ουσιαστικά για μια τεράστια εθελούσια, όπου εκείνους που έφυγαν τους πλήρωνε για ένα έτος ο ..ΟΑΕΔ, και μετά θα μετατάσσονταν υπετίθετο. Επειδή όμως οι μετατάξεις σκάλωσαν σε πολλές περιπτώσεις, οι περισσότεροι ..συνταξιοδοτήθηκαν πολλοί ακόμη και στα 40 τους ! Την ίδια ώρα που είχε ψηφιστεί το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 'δια εμάς τους υπολοίπους'.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δήμο μου, κάποιο λάθος θα κάνεις. Στο βιογραφικό του, στο site του, ο ίδιος δηλώνει πως έχει σπουδάσει 'πολιτικές επιστήμες'.
  Άλλωστε γεννήθηκε το 57, και από το 1990 (δηλαδή απ' τα 37 του) είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, και απ το 1996 βουλευτής. Καμιά δεκαετία ένσημα τον υπολογίζω στην Ολυμπιακή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αν και αυτό που λες, Θανάση, δεν αναιρεί ότι το δικαιούται. Αλλά θεωρώ ορθό να παγώσει ως διπλομισθία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πιθανώς, Δήμο, να μην υφίσταται ούτε 'διπλός μισθός'. Δεν με πείραξε αυτό. Αν θες, υπερ του είναι το γεγονός πως δεν κάνει χρήση του δικαιώματος που του δίνει νομίζω η ρύθμιση Χατζηδάκη, να βγει πρόωρα στη σύνταξη. Μπράβο του και μαγκιά του που θέλει να δουλέψει.

  Άλλο με πείραξε. Πως τέλος Δεκεμβρίου που ο κόσμος χάνεται, σπεύδει το Υπουργείο -κατόπιν τηλεφωνήματος προφανώς- να 'τακτοποιήσει' -έστω και 'νόμιμα' ΕΙΔΙΚΑ τον κ. Καρχιμάκη. Βγαίνει μια ολόκληρη απόφαση ΜΟΝΟ για εκείνον. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ θέση ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΜΟΝΟ για εκείνον. Θέση μάλιστα που ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ όταν εκείνος στο μέλλον φύγει. ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ υπομονετικά, ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ο ίδιος αποφασίσει να φύγει απ' την Βουλή...

  Τουλάχιστον με σκανδαλίζει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτό το τελευταίο δεν το αντιλήφθηκα. Νόμιζα ότι επρόκειτο για τη συνολική ρύθμιση κι όχι για "τηλεφώνημα".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Έλα ρεσέ είσαι σκληρός και ανάλγητος.

  Xωρίς τη ρύθμιση πώς θα μπορεί να σε σπαμάρει με μπούρδες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ναι ναι. Τα έχω αυτά. Σκληρός και ανάλγητος !

  (Πού ναι το κόκκινο χαλί ρε ανίκανοι ! Ο άνθρωπος ήλθε απ' τη Σουηδία !...:)))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΣΕ ΝΟΜΙΖΑ ΠΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΟ ΣΤΗ... ΔΙΑΦΘΟΡΑ :)
  ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ;
  ΑΝ ΕΧΕΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ); ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ, Ο ΙΔΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΓΙΑ ΤΑ 3 ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ...
  ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ; :)
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Νυχτερινέ επισκέπτη, πράγματι υπήρξαμε όλοι μας πολύ ανεκτικοί στην διαφθορά. Όχι του περιπτερα ή του μικρομάγαζου που δεν έκοβε απόδειξη, αλλά στην πραγματική διαφθορά των μεγαλο-καρχαριών. Εγώ πρώτος. Και τους πίστεψα, και τους ψήφισα, και τους ανέχτηκα. Κι ένας λόγος που ΔΕΝ συγχωρώ τον εαυτό μου, είναι πως και την εμπειρία της χούντας πρόλαβα. Και η 'μεταπολίτευση' μας ξύπνησε ώς εφήβους. Και πέντε βιβλία τα κουτσοδιαβάσαμε νέοι. Εμείς -η ηλικία μου τυλάχιστον- δεν έχουμε δικαιολογία.
  Τέλος πάντων, τώρα ας μας φωτίσει ο Θεός....

  ΑπάντησηΔιαγραφή