Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Άμα τα δικαιούνται, να τα πάρουν.


Λοιπόν. Ας αφήσουμε τις ανοησίες περί ‘κοινού αισθήματος’ και να δείχνουμε τον ‘καημένο τον οικοδόμο’ που ‘δεν παίρνει αναδρομικά’, και τα περί ‘ενόχων’ που ‘ζητάν και τα ρέστα από πάνω’ κλπ, κλπ, κλπ. Τα ξέρω κι εγώ, όλα αυτά, κι ακόμη άλλα τόσα, Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει ήταν και είναι οι βουλευτές, και όχι μόνο οι βουλευτές, αλλά και οι δικηγόροι, και οι δικαστικοί, και άλλες ‘προνομιούχες’ ομάδες εργαζομένων. Εδώ είναι ‘προνομιούχοι’ οι υπάλληλοι της Βουλής, που τους πάνε τον καφέ, οι βουλευτές δεν θα ήταν;…

Επομένως:  Εγώ δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε ‘εργατολόγος’ κι ούτε θα το ψάξω τώρα, τι έχει ψηφιστεί εκεί με τους δικαστικούς, και εάν τώρα το δικαιούνται ή όχι οι βουλευτές, δεν είναι εκεί το ζήτημα: ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ. Τελεία και παύλα. Περισσότερο με ενοχλεί, αν θέλετε, που πετάγεται σαν μην πω τι, ο κ. Παπακωνσταντίνου, και δηλώνει πως ‘το Υπουργείο Οικονομικών δεν θα ικανοποιήσει το αίτημα’. Ποιος είσαι ρε συ, και τι είναι το Υπουργείο; Μαγαζάκι σου ή τσιφλίκι σου; Δικά σου είναι τα λεφτά; Απ’ την τσέπη σου τα δίνεις ή δεν τα δίνεις;;;…..

Όσο για την άλλη ‘μεγάλη’ είδηση της ημέρας, εντάξει τώρα. Είπαμε, να γράφουμε καμιά μπαρούφα άμα δεν έχουμε πρώτη σελίδα, αλλά με …μέτρο. Έπρεπε να μας το πει το απόσπασμα της συνέντευξης του ‘κ. ΔΝΤ’;; Δεν το είχαμε καταλάβει ενάμιση χρόνο τώρα, πως ‘μας εξαπάτησαν’;; Τώρα το καταλάβαμε;; Ή μήπως θα ‘ιδρώσει’ το αυτί τους;; Εδώ έχουν υπογράψει ολόκληρο αντισυνταγματικό μνημόνιο ρε παιδιά. Τώρα θα τους κάνετε να …ντραπούν;;;….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου