Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Καταγγελία


Είναι η τρίτη φορά, τον τελευταίο καιρό, που βρίσκω στον υαλοκαθαριστήρα ένα παρόμοιο με της φωτογραφίας διαφημιστικό. Χθες, αποφάσισα να το κρατήσω και να σας το σκανάρω.

Φαντάζομαι πως όλο ετούτο το ‘κύκλωμα’ και κερδοφόρο είναι, αλλά και παράνομο. Δεν πιστεύω, όλοι αυτοί οι ‘κύριοι Γιάννηδες’ να έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος σε καμιά εφορία. Φαντάζομαι πως ούτε ‘απόδειξη’ εκδίδουν για τις συναλλαγές τους, ούτε βέβαια ελέγχονται από κάποια αρχή για την τιμή στην οποία αγοράζουν. Δεν είναι δική μου δουλειά να ‘καρφώσω’ οποιονδήποτε (γι αυτό έκρυψα και το τηλέφωνο) αλλά είναι φανερό πως εάν το ΣΔΟΕ είχε φιλοτιμηθεί να ασχοληθεί, δεν θα είχαν όλοι αυτοί το θράσος να τυπώνουν και να μοιράζουν διαφημιστικά με τόση άνεση.

Δεν είναι το μόνο ‘καινούριο’ στην καθημερινότητά μας. Όλοι έχουμε δει τον τελευταίο καιρό να πληθαίνουν οι άστεγοι, και να μην είναι όλοι ‘μετανάστες’. Όλοι έχουμε δει τον τελευταίο καιρό ανθρώπους να ψάχνουν τους κάδους των σκουπιδιών. Αλλά όλα ετούτα τα ‘καινούρια’ θα έπρεπε να προβληματίσουν άλλους κι όχι το ΣΔΟΕ…

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι εκνευρίστηκα με ένα άλλο διαφημιστικό που βρήκα στο παρμπριζ του αυτοκινήτου μου, το οποίο περίπου έλεγε "Ανησυχείτε για το μέλλον? Ο Τάδε μελλοντολόγος θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και θα σας προτείνει τρόπους εξόδου από τα αδιέξοδα..."!!!
    Ήμαρτον Παναγία μου! Εκμεταλλεύονται την αφέλεια, την ανάγκη και τους φόβους του κοσμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερόπη μου, καλησπέρα..

    Στο μετρό μια μερα κάποιος μοίραζε διαφημιστικά για .. μέντιουμ !! Και μάλιστα με ξενικό όνομα !! Να στέλναμε τον ..Παπανδρέου ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή