Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Με τί καθόμαστε κι ασχολούμαστε !!!


Εντείνεται η εκστρατεία τρομοκρατίας προκειμένου να παραλύσουν οι αντιδράσεις στο ‘νέο μνημόνιο’. Τα ‘κυβερνητικά’ ΜΜΕ, κανάλια και ραδιόφωνα έχουν λυσσάξει. Οι φυλλάδες το ίδιο. Η αστεία ‘δήλωση-Δαμανάκη’, την οποία οι ίδιες οι Βρυξέλλες ‘άδειασαν’, αναμεταδίδεται σήμερα με ένταση τυφώνα, συνήθως ..πρωτοσέλιδου. Ο Δασκαλόπουλος του Σ.Ε.Β. ζητά (εκβιάζει με) δημοψήφισμα! Η κυβέρνηση διαρρέει πως ‘το σκέφτεται’ (εκβιάζει κι εκείνη). Όπως ‘σκέφτεται’ (ξαναεκβιάζει) και τις ‘εκλογές’. Ο πρωθυπουργός, αφού βλέπει τους πολιτικούς αρχηγούς, (τον κ. Σαμαρά, γιατί οι υπόλοιποι μάλλον ήταν ‘σκηνικό’), πάει και ενημερώνει με δραματικό ύφος τον ‘μεγάλο’ (κ. Παπούλια). Ο Καρατζαφέρης, ‘εκβιάζει’ τον κ. Παπανδρέου, να κάνει κυβέρνηση ..‘εθνικής ενότητας’ (!!), να ορίσει τον κ. Σαμαρά ‘αναπληρωτή πρωθυπουργό’ (!!!), σου λέει, δεν μπορεί, κάποιο …υπουργείο θα τσιμπήσω και εγώ (!!!!!)…

Μέσα στην αντάρα, πάντως, μη γελιέστε: Ο κ. Παπανδρέου την ..συγκεκριμένη ‘συναίνεση’ που ζητούσε απ’ τον συγκεκριμένο αρχηγό, την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ: Τα καλούδια να ξεπουληθούν. Αυτός ήταν ΕΞ ΑΡΧΗΣ ο στόχος !

Κι αφού την εξασφάλισε, τώρα, τί του μένει ώστε να ολοκληρώσει το ΚΟΛΠΟ;

Μα να ..συναινέσουμε ΕΜΕΙΣ !..

Ή, να τρομοκρατηθούμε….Υστερόγραφο βέβαια: Η σημαντική και χαρμόσυνη είδηση της μέρας, είναι οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. Για τις οποίες τα κωλοκάναλα (εκτός του ΚΟΝΤΡΑ) μούγκα ! Σημαντικές, όχι μόνο για το ΠΛΗΘΟΣ τους, αλλά για πολλά που όλοι εμείς καταλαβαίνουμε εύκολα. Προσωπικά, ελπίζω αυτά τα 'όλα' να τα καταλάβει και η ..αριστερά. Φυσικά το κύμα τρομοκρατίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να φανταστεί την επιτυχία των ‘αγανακτισμένων’, είχε δρομολογηθεί από τις προηγούμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου