Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Οι 'άλλοι'....


Ακόμη δυο μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως ΔΕΝ θα ψηφίσουν το ‘μεσοπρόθεσμο’. Ο πρώτος, είναι ο κ. Αλέκος Αθανασιάδης. Ο δεύτερος ο κ. Θωμάς Ρομπόπουλος. Τους είχε ‘καλεσμένους’ και τους δύο σε παράθυρα απόψε το MEGA. Δεν τους άφησαν, επί της ουσίας να μιλήσουν (σιγά μην τους άφηναν). Δήθεν τους ένοιαζαν μόνο οι ‘αριθμοί’. ‘Είστε σίγουρος πως θα επιμείνετε’; Τέτοια.

Απ’ τα λίγα που μπόρεσαν οι άνθρωποι να πουν, ο μεν πρώτος (το ξέρουμε εδώ και μέρες απ’ τις δηλώσεις του) φαίνεται πως δεν θα ανεχθεί την πώληση της ΔΕΗ, και των ‘υδάτινων πόρων’ (Εννοεί τις εταιρείες ύδρευσης Αθήνας και Θεσσαλονίκης που είναι στη λίστα του μεσοπρόθεσμου). Ο δεύτερος, νεώτερος σε ηλικία, άφησε να εννοηθεί, πως ‘άλλα ειπώθηκαν πριν λίγες μόλις μέρες’ με τον κ. Παπακωνσταντίνου, και τώρα ‘άλλα φαίνεται πως συμφωνούνται με την τρόικα’. Απόψε ο χριστιανός είπε το αυτονόητο: Δεν είμαστε βουλευτές απλά για να κατεβαίνουμε στην Αθήνα και να δηλώνουμε ‘ναι σε όλα’.
Ο ‘ριζικός ανασχηματισμός’ δεν μπορεί να κρύψει τις αλήθειες, και μετά την φανερή επιδείνωση των μέτρων που ‘κατόρθωσε’ ο κ. Βενιζέλος στις Βρυξέλλες, φαίνεται ήδη να ξεφουσκώνει. Το καλό είναι πως η αντίσταση έρχεται από ανθρώπους που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ. Γιατί, οι ...άλλοι. Οι ‘επαναστάτες’ μόνο στα λόγια. Μάλλον στο μαντρί θα παραμείνουν, να διασώζουν την ‘πατρίδα’ του κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου