Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Tragic !!..


Η Νέα Δημοκρατία τρομοκρατήθηκε με τα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος του κ. Καμμένου.
Το παραμυθάκι της ‘αυτοδυναμίας’, βέβαια, ούτε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς δεν το πίστεψε ποτέ του, απλά ας του το ‘συγχωρήσουμε’ καθώς ‘έτσι παίζεται η συγκεκριμένη ζαριά’ (η συγκυρία).
Τώρα, όμως, ο Καμμένος, με κάτι διψήφια που χτυπάει –που φρόντισαν ‘νεώτερες’ δημοσκοπήσεις να του τα κουτσουρέψουν, μην αποκτήσει και κανένα ‘ρεύμα’- απειλεί ακόμη και την αυτοδυναμία της σχεδιασμένης από τα τώρα συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη !!
Το ζήτημα δεν είναι όμως αυτό. Το ζήτημα είναι το ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ η Νέα Δημοκρατία του αναμορφωτή  κ. Σαμαρά: Ξαμόλησε τον γνωστό παλαιόθεν κ. Γιακουμάτο,  ο οποίος βγήκε, σήμερα, και δήλωσε πως ‘ο Καμμένος, τότε με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, κέρδισε 280 εκατομμύρια’ !! Ακολούθησε o πρώην ΛΑ.Ο.Σ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης, που συμπλήρωσε πως ‘ξέρει πόσο κόστισε το ελικόπτερο με το οποίο ο κ. Καμμένος τριγύριζε ως υπουργός Ναυτιλίας στα νησιά’ !!! Με άλλα λόγια, ο κομματικός μηχανισμός, ‘έλυσε τα σκυλιά’, έβαλε στον ανεμιστήρα τη λάσπη, λειτούργησε με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο,  όπως ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ εδώ και ..αιώνες !!
Αυτό είναι το κόμμα που υπόσχεται ‘άλλο μίγμα’, ‘επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου’ (που έχει υπογράψει), ‘ανάπτυξη’, ‘καινοτομία’,  κλπ. ; Αυτό είναι το κόμμα σας κύριε Σαμαρά;;….
Tragic !!

3 σχόλια:

  1. Αφού δεν έχουν άλλο τρόπο, αρχίζουν τις λάσπες. Προχτές η αριστερά, σήμερα ο Καμμένος, αύριο κάποιος άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως βρε Δήμο, υπάρχουν συμπολίτες μας που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως αυτή η ΝΔ κι αυτό το ΠΑΣΟΚ μπορούν πράγματι να αλλάξουν πολιτικές. Από χέρι ..κοψοχέρηδες δηλαδή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή