Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Μίλα στον λαό Αλέξη !Μίλα στον λαό Αλέξη !
Δείξε τους λύκους ολόγυρα ! Τους λύκους που φόρεσαν τις προβιές και κόπτονται, ψεύτες και κλέφτες, τάχα για το καλό του ! Οι επίορκοι προδότες ! Οι εκχωρητές της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της ίδιας της πατρίδας ! ‘Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί’ !! Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί, ναι ! Αλλά όπως κι όταν ο λαός θα ορίσει ! Κανείς άλλος ! Κανείς Σόϊμπλε ! Καμιά Μέρκελ ! Καμιά τράπεζα ! Κανείς …εκβιαστής !
Μίλα στον λαό Αλέξη !
Πες του να χρησιμοποιήσει όποιο γαμημένο ρήμα θέλει ! Πες του πως οι λέξεις, -επαναδιαπραγμάτευση, καταγγελία, απαγκίστρωση, καμιά απολύτως σημασία δεν έχουν, εάν το μνημόνιο εφαρμοστεί !! Πες του πως εσύ ΔΕΝ θα το εφαρμόσεις ! Κανένα του άρθρο αντιλαϊκό ! Κανένα του άρθρο κόντρα στον άνθρωπο που υποφέρει ! Τους αρέσει, δεν τους αρέσει !
Μίλα στον λαό Αλέξη !
Σώσε τον απ’ το εκβιασμό που του πουλάνε ! Πες του πως ναι ! Πως ναι, υπάρχει και η περίπτωση, εάν σταθούμε κόντρα στις επιταγές τους, να μας βγάλουν απ’ το ευρώ ! Πες του πως ναι ! Υπάρχει η πιθανότητα να μας βγάλουν απ’ την Ενωμένη Ευρώπη, των μεγάλων και των ισχυρών ! Πες ολόκληρη την αλήθεια ! Δεν είναι η ώρα για ‘πολιτική’ ! Είναι η ώρα της αλήθειας ! Και μη φοβάσαι ! Τον λαό δεν τον ενδιαφέρει ούτε η Ευρώπη ΤΟΥΣ, ούτε το ΕΥΡΩ τους, ούτε η ΚΡΙΣΗ τους ! Έτσι που τα κάνανε, ας τα λουστούνε !...
Μίλα στον λαό Αλέξη !
Πες του για τα συμφέροντα ! Για τα κανάλια ! Για τα παράσιτα που τόσες δεκαετίες του ήπιαν το αίμα, και τώρα θέλουν απλά να συνεχίσουν ! Για τους Άκηδες, τις φρεγάτες, τα υποβρύχια ! Για τις μίζες, τις ‘δουλειές’, τις μαφίες ! Για τα ‘πακέτα στήριξης’ που ούτε ένα ευρώ τους δεν πήγε στον λαό ! Για το τεράστιο χρέος που όχι ! Δεν το φάγαμε μαζί τους ! Για τις λιτότητες των ανάλγητων ! Για τις μεταρρυθμίσεις των γελοίων ! Για τους εκσυγχρονισμούς των δουλικών ! Πες του πόσο ισχυροί είναι όλοι αυτοί, αλλά και  πόσο ανίσχυροι μπροστά του ! Μπροστά στον λαό ! Στους πολλούς ! Στο 99% !
Μίλα στον λαό, τώρα Αλέξη !
Εμπιστέψου τον !
Δεν θα σε προδώσει ! Αλλά ακόμη κι αν φοβηθεί ! Ακόμη κι αν τρομάξει κι αν ξανασκύψει το κεφάλι, που μόλις ανασήκωσε  στις 6 του Μάη, πάλι δεν πειράζει !  Εσύ θα έχεις βάλει τα θεμέλια γερά ! Κι ο χρόνος θα κυλά υπέρ σου !
Μίλα στον λαό Αλέξη !
Μίλα τώρα στον λαό !

2 σχόλια:

  1. Μπράβο

    ουτε τσιμπάμε ουτε φοβόμαστε τα σκυλιά και τα παπαγαλάκια
    Ζ1977

    ΑπάντησηΔιαγραφή