Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !


Οι Ευρωπαίοι δανειστές-δυνάστες μας, φυσικά ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν την ‘παράλογη’ συμπεριφορά του Έλληνα ψηφοφόρου, που όσο και να τον προειδοποιούν (απειλούν) να ‘προσέξει’ τι θα ρίξει στην κάλπη, εκείνος επιμένει να φλερτάρει με την πρωτιά του ‘επικίνδυνου’ και ‘λαϊκιστή’ Alexis Tsipras, και του ‘αριστερού’ και ‘απρόβλεπτού’ κόμματός του (με τις χίλιες και μια ..συνιστώσες) !..

Διαθέτουν, βέβαια, οι ευρωπαϊκές εφημερίδες τους ανταποκριτές τους στην Αθήνα, αλλά φαίνεται πως και αυτοί, μάλλον αδυνατούν να εξηγήσουν στους αναγνώστες τους: Όσοι εξ αυτών είναι καινούριοι αγνοούν πολλά πράγματα. Oι παλιοί, που γνωρίζουν, δεν το επιχειρούν καν: ΑΥΤΟ που θα ιστορούσαν θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το γεγονός, πως οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας, εναλλασσόμενοι στην εξουσία επί 35 ολόκληρα χρόνια, ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ και ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ και ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ, το δημόσιο χρέος, όχι επειδή δεν ήταν ικανοί ή έξυπνοι (ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΗΤΑΝ), αλλά απλά ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ, και ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ! Πως επί 35 ολόκληρα χρόνια, με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ να ΚΑΛΠΑΖΕΙ, όχι μόνο δεν έκαναν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για να καταπολεμήσουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, αλλά ίσα-ίσα την ΑΥΓΑΤΙΣΑΝ και με το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ τους, αλλά και με τους ΝΟΜΟΥΣ τους ! Πως επί 35 ολόκληρα χρόνια, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ τουλάχιστον ούτε το ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ, να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, να συμμαζέψουν το κράτος, να βάλουν τάξη στην εργασία. Πως επί 35 ολόκληρα χρόνια, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ, και όχι μόνον αυτό, αλλά ΕΧΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΞΕΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, και ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ, εκείνοι ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ να ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, μέχρι που ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ, ΕΣΚΑΣΕ στα χέρια τους ! Είναι πράγματι απίστευτο ! Οι Ευρωπαίοι πολίτες θα είχαν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ, εάν συνέβαινε το ίδιο στις πατρίδες τους !

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το γεγονός, πως οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, εναλλασσόμενοι στην εξουσία επί 35 ολόκληρα χρόνια, ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. Πως ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, πετώντας μερικά ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ! Στο πόπολο που το κατεύθυναν ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕΣΩ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ ! Τηρώντας πάνω απ’ όλα (οι ΔΥΟ του παιχνιδιού) την ΙΕΡΗ ‘ΟΜΕΡΤΑ’, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ! Συντηρώντας ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,  που τους διευκόλυναν, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ένα ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ νομοθετικό πλαίσιο που τους ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ την ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ, ακόμη και ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ! Είναι απίστευτο, πως μέσα από το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ αναδιένειμαν ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ, και δεν τους ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΟΥΔΕΙΣ. Είναι απίστευτο πως ΣΥΛΗΣΑΝ (πόσες φορές δεν ξέρω) ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (τα λεφτά των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ), πότε με ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, πότε ΜΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, και, ακόμη και τώρα, με το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ των ΟΜΟΛΟΓΩΝ, που οι ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ να αγοράσουν!! Σίγουρα, οι Γερμανοί αλλά και όλοι οι άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί, εάν τους συνέβαιναν όλα αυτά, θα είχαν πολλές φορές ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ !!...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το γεγονός, πως οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, εναλλασσόμενοι στην εξουσία επί 35 ολόκληρα χρόνια, παρέλαβαν έναν, πασίδηλα, απ’ τους ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ του κόσμου, και τον ΒΙΑΣΑΝ κατ’ εξακολούθηση με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους ! Παρέλαβαν μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, και την μεταμόρφωσαν σε ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΤΕΡΑΣ, όπου δεν μπορείς ούτε Ν’ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ ! Παρέλαβαν τις καθαρότερες θάλασσες, και τις ΕΔΩΣΑΝ ΒΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, να τις ΜΟΛΥΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, να τις ΚΛΕΙΣΕΙ με ΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ, να τις ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ και μετά να τις ΠΕΤΑΞΕΙ, όταν πια τις ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ! Παρέλαβαν την ομορφότερη ύπαιθρο, και ΕΚΑΨΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ, τα ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ σε ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ και ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΥΣ, για να βγουν μετά και να πουν πως τους νίκησε ο ‘στρατηγός άνεμος’ !! Όλοι, οι άλλοι Ευρωπαίοι, θα ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ, εάν κάποιοι το επιχειρούσαν στις δικές τους πατρίδες !!

ΚΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,  πως ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΕΝΟΧΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ακόμη και ΤΟΤΕ (2009), αντί να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ, που ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ ! Αντί να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ για να πάρει τα ηνία κανένας άλλος χριστιανός, που ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ τους ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ! Εκείνοι, ΕΣΠΕΥΣΑΝ να διασώσουν τα ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ τους, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την χώρα και τον λαό της ! Έτρεξαν να ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ, όπως ήταν φυσικό, τους ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, τις πιο ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ! Ακόμη και ΤΟΤΕ, έτρεξαν να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ στην χώρα, ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ και βέβαια, έναντι της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ! Και είναι το πλέον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΛΩΝ, πως ακόμη και ΤΩΡΑ, που το ΣΧΕΔΙΟ τους ΑΠΕΤΥΧΕ, ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ (πόσο μάλλον τις ‘αγορές’) ! Ακόμη και ΤΩΡΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ στα ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ! Να ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ! Να τρομοκρατούν τον λαό με ΨΕΜΑΤΑ, και να του ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ : ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ !!

Πώς λοιπόν, να μπορέσουν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας (πολίτες και ηγέτες) να κατανοήσουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ;; Πώς να μπορέσουν να κατανοήσουν, πώς άραγε, όλα αυτά, δεν μας έχουν σπρώξει τόσες δεκαετίες (αλλά και ΤΩΡΑ) σε ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ;; Πώς να κατανοήσουν, πόσο ΘΥΜΑΤΑ υπήρξαμε (αλλά και ΤΩΡΑ κινδυνεύουμε να ΠΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ) ;;

Δεν γίνεται, λοιπόν, ούτε να καταλάβουν το γεγονός, πως ο επικίνδυνος κ. Τσίπρας και το κόμμα του, ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ να βγει πρώτος ! Γιατί, αν κάποιος χριστιανός μπορούσε να τους τα ΕΞΗΓΗΣΕΙ. Εάν κάποιος μπορούσε να τους περιγράψει, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ ! Εάν κάποιος, επιχειρούσε να τους ιστορήσει, πόσες φορές ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ, ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ, και μας ΠΟΥΛΗΣΑΝ ! Εάν κάποιος τους απαριθμούσε ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ! Μάλλον ..ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ …ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ θα τους φαινόταν η ‘ανεξήγητη εκλογική μας συμπεριφορά’, να επιμένουμε στον ΣΥΡΙΖΑ !Εκείνοι, ας προσπαθήσουν να καταλάβουν. Εμείς, ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ  ΠΑΛΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ._

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω πως με μιας εξήγησες ακριβώς γιατί φοβούνται τον προτεινόμενο Διεθνή Έλεγχο για το Χρέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή