Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Οι αλήτες (της ενημέρωσης)


       
      
        Θαυμάστε τους ΑΛΗΤΕΣ της 'ενημέρωσης'. Κανείς τους (ούτε κάν η εκ Θεσσαλονίκης 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' δεν είδε. Δεν άκουσε τίποτε !! Και εννοώ, βέβαια, ΑΥΤΟ, στην φωτογραφία επάνω: Την ΤΕΡΑΣΤΙΑ συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη για την 'επένδυση' στις Σκουριές!! (δυστυχώς είναι μια μέτρια σε ανάλυση, φωτογραφία, που την δημοσίευσαν ΜΟΝΟ : Ο Ριζοσπάστης, η Αυγή και ο Τύπος της Μακεδονίας. Φυσικά, θα την βρείτε και σε blogs).

        Για όλους αυτούς τους 'κυρίους', (για την πλειοψηφία πρέπει να πω των Εφημερίδων, αυτές που παραθέτω είναι απλά ενδεικτικές) αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ. Αυτό, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ η Αθήνα, η υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτό, πρέπει να το ΚΡΥΨΟΥΝ κάτω απ' το χαλί.

        Ελπίζω, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Δένδιας (που στέλνει τα ΜΑΤ να τρομοκρατήσουν), να ΜΗΝ ενημερώνονται απ' τις φυλλάδες αυτές. Ελπίζω να έχουν καταλάβει πια, πως ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ κανέναν και τίποτε. Πως δεν 'φοβίζουν' κανέναν πια!

      Ελπίζω, οι υπόλοιποι πολιτικοί ΑΡΧΗΓΟΙ,  να έχουν καταλάβει πως το επιχειρούμενο ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ είναι το ΜΟΝΟ που αυτή την ώρα ΜΠΟΡΕΙ να ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, να ΕΝΩΣΕΙ, να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ.

         Ο κόσμος έχει ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

         Επιτέλους, κάποιος ας 'πιάσει' τον σφυγμό του...

        
2 σχόλια:

  1. http://adf.ly/JmU30
    Αρκετά ενδιαφέρον και συμπληρωματικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή