Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Παραιτηθείτε κύριοι


Τώρα να σε δώ, κύριε Δένδια. Τώρα να σε δώ, εσένα που δεν ανέχεσαι ούτε ‘γαλατικά χωριά’ ούτε μύγα στο σπαθί σου. Τώρα να δω τα άγρια και ανίκητα ΜΑΤ σου, να πηγαίνουν εκεί στην Μανωλάδα, και να εισβάλουν στις τρεις τα ξημερώματα στα σπίτια των ‘μπράβων’ του ‘αγρότη’. Τι σκατά;; Εκτός κι αν μόνο την …Ιερισσό διακρίνει ο ..στραβισμός σου !

Και πού ‘στε, παλικάρια. Όχι ! Εμένα δεν μου αρκεί να πιάσετε τον ‘αγρότη’ για ‘ηθικές αυτουργίες’ και αστειάκια μόνον.  Ούτε μου φτάνει να συλλάβετε τους ‘επιστάτες’, που θα προσλάβουν τον Κούγια και δεν ξέρω κι εγώ ποιόν άλλο και θα ισχυριστούν άμυνες και τα ρέστα και θα προβάλουν ‘πρότερους’ βίους και θα πέσουν στα μαλακά με τίποτε ‘εξαγοράσιμες’ και στο τέλος θα συνεχίσουν να τριγυρνάν ελεύθεροι στα καφενεία, κομπάζοντας για τα ‘κατορθώματά’ τους. Όχι! Καθόλου δεν μου φτάνει.

Για στείλτε λοιπόν μαζί με τα ΜΑΤ και το ΣΔΟΕ εκεί στην ‘αθώα’ Μανωλάδα. Για στείλτε το ΣΔΟΕ να δει πόσα έβγαζε ο κύριος ‘επιτηδευματίας’ στις πλάτες των απλήρωτων σκλάβων του και πώς τα έκρυβε. Και καπάκι με το ΣΔΟΕ, για στείλτε και τους ‘ράμπο’ του ΙΚΑ, να δείτε πόσα εκατομμύρια χρωστάει αυτό το παλικαράκι από μαύρη ανασφάλιστη εργασία και εισφοροαποφυγή. Γιατί εάν πιστεύετε πως θα τον νοιάξει η καταδίκη του για ‘ηθική αυτουργία’ κάνετε μεγάλο λάθος: Δεν είχε καμιά ηθική αυτός ο κύριος. Η μόνη τιμωρία που θα τον συνετίσει πραγματικά, είναι ο καταλογισμός και η είσπραξη των χρωστούμενων, με όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις. Κι όταν λέω είσπραξη, εννοώ πως άμα δεν ‘έχει’ ο ‘καημένος’, κάντε άμεσα τις αναγκαίες κατασχέσεις. Τι ; Τις μαγκιές και τα ‘μπιλιέτα’ τα στέλνετε μονάχα στους φτωχούληδες που χρωστάνε τρεις ψωροχιλιάδες ευρώ;;…

Κι αφού στείλετε εκεί (που τελικά δεν έχει σημασία το όνομά του) ΜΑΤ και ΣΔΟΕ και ΙΚΑ, ούτε κι αυτά με φτάνουν, παλικάρια μου. Για σας, μιλάω, ναι. Για εσάς, τα ‘κόμματα της συγκυβέρνησης’. Που μου βγήκατε και ‘καταγγείλατε’ το γεγονός. Που βγήκατε και ‘καταδικάσατε’ με ωραία λόγια το ‘ρατσιστικό’ γεγονός. Το απλώς ρατσιστικό, λες κι αν ήταν έλληνες οι απλήρωτοι σκλάβοι θα δίσταζαν να τους πυροβολήσουν.

Ε, όχι κύριοι. Δεν με φτάνει η φραστική σας καταδίκη. Καθόλου δεν με φτάνει. Γιατί αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα. Αυτήν την φασίζουσα αμορφωσιά. Αυτόν τον μαλάκα τον ‘νέο-νεοέλληνα’ εσείς τον δημιουργήσατε με τα μνημόνιά σας τώρα, με τις πολιτικές σας ανέκαθεν. Εσείς οι δύο που κυβερνήσατε 35 χρόνια κι ο άλλος με την όψιμη επιφοίτηση της ‘απελπισμένης, ρεαλίστριας αριστεράς’. Αντί, λοιπόν να βγαίνετε τώρα, σαν τις μωρές παρθένες και να ‘κλαίγεστε’ πάρτε από μια κόλλα χαρτί.  Υπογράψτε τις παραιτήσεις σας. Δωρίστε και  οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό σας δικαίωμα (απ΄ το βουλευτιλίκι), και πάτε στα σπιτάκια σας, μπας και βρεθεί κανένας χριστιανός να κάνει κάτι για τον άμοιρο αυτόν τόπο. 

Άντε.

Και σας βάζω, μόνο τα στοιχειώδη.

1 σχόλιο: