Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμοριτοπόλεμος !!
Εάν η Χρυσή Αυγή αποδειχθεί ‘συμμορία’, τότε προφανώς ευρισκόμεθα προ της ενάρξεως ενός νέου ...συμμοριτοπολέμου !

Οι ‘καλοί’, είναι όλοι του ‘συνταγματικού τόξου’, μηδέ του ΚΚΕ εξαιρουμένου ! Το ΚΚΕ, ως γνωστόν, είναι ένα είδος ..συνταξιούχου ορθοδόξου κομμουνιστικού κόμματος, επομένως το ‘σεβόμεθα’ εχθροί και φίλοι, το συγκαταλέγουμε στους ‘συνταγματικούς’, όσο και να φωνάζει πως δεν πάει στην ..Eurovision!

Δεν ισχύει, φυσικά, καθόλου το ίδιο με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και ενδύεται ξεδιάντροπα την προβιά του ‘ΠΑΣΟΚ του 81’, λαμβάνει το 27% του εκλογικού σώματος και τριγυρνάει εσχάτως στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, δυστυχώς διαθέτει –από φυσικού του- μια …‘ακρότητα’, σύμφωνα με τους στενούς συμβούλους του κ. Πρωθυπουργού! Επομένως, αν και λυσσαλέα ..ιδρώνει για  να βρεθεί στο στρατόπεδο των ‘καλών’, δεν έχει πείσει τελείως τους ..νοικοκυραίους !...

Των ‘καλών’ ηγείται ο κ. Σαμαράς, γνωστός για την ..διεισδυτικότητά του στον …ακροδεξιό χώρο, που αφού είδε κι απόειδε πως με το καλό, τα ποσοστά του κ. Μιχαλολιάκου αντί να κατηφορίσουν, ανηφόριζαν, απεφάσισε πως ‘έως εδώ’, μία είναι η Δεξιά !

Αμυντικός στον πάγκο, ο φοβερός κύριος Βενιζέλος, που από καιρό έχει αυτοδιοριστεί μαντρόσκυλο του κ. Τσίπρα. Σύμβουλοι, μάγοι και οιωνοσκόποι του πρωθυπουργού, ένας ανεκδιήγητος συρφετός από παλαιάς κοπής δεξιόφατσες που καταφέρνουν να εξοργίζουν ακόμη και τους δικούς τους. Αρχιστράτηγος, η ..Αγγελική Νικολούλη της κυβέρνησης, ο κ. Δένδιας, αυτός που κλείνει τους μετανάστες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και ανέχεται την αστυνομία του να ψηφίζει 80% Χρυσή Αυγή ! Αιχμή του δόρατος, τέλος, αυτή ακριβώς η …δημοκρατική Αστυνομία!

Δικαιολογημένα, οι της Χρυσής Αυγής, ούτε στα χειρότερά τους όνειρα δεν φαντάζονταν πως θα μπορούσαν να βρεθούν ‘κακοί’ (σε συμμοριτοπόλεμο μάλιστα). Με τέτοιες ..συγγένειες στην κυβέρνηση! Συνεργάτες, συμπολεμιστές κι ‘αδέλφια’ με τα σώματα ασφαλείας! Με πιστοποιητικά φρονημάτων χτισμένα με χρόνια αγώνων στα ..παρακρατικά μετερίζια, κοιμόντουσαν ήσυχοι πως τίποτε δεν θα τους πείραζε, ποτέ ! Πήραν τα μυαλά τους αέρα, νόμισαν πως μπορούν –ή εντέχνως ενθαρρύνθηκαν-  να βγουν στο φώς και μοιραία …κάηκαν !

Νομίζουν, ισχυρίζονται, πως ενόχλησε την κυβέρνηση η δημοσκοπική τους άνοδος. Η αλήθεια είναι, όμως, πως τον κ. Σαμαρά, η δημοσκοπική άνοδος του ..ΣΥΡΙΖΑ τον ενόχλησε, κι όχι η δική τους. Κι φυσικά, το ..εθνικοσοσιαλιστικό μαγαζάκι τους, φόβητρο μέχρι τώρα για τους αριστερούς και τους μετανάστες, δεν του χρειάζεται πλέον ως τέτοιο, μα, στην παρούσα φάση,  περισσότερο σαν δεξαμενή …ενεχυριασμένων ψηφοφόρων.

Με την υποκρισία και την γελοιότητα να περισσεύουν μην περιμένετε και πολλά απ’ το πολυδιαφημισμένο ματς. Η Χρυσή Αυγή θα επιστρέψει (εν μέρει) στα παλιά της υπόγεια λαγούμια και θα συνεχίσει να παίζει τον ρόλο που από παλιά έπαιζε. Κάποια κακόμοιρα πιόνια θα πληρώσουν την νύφη, θα πάνε φυλακή και σ’ ένα διήμερο θα τους έχουν ξεχάσει όλοι. Ο κ. Σαμαράς θα συσπειρώσει το δεξιό μαντρί (διαλύοντας και τους Ανεξάρτητους Έλληνες) και με την συγκεκριμένη κατάσταση απέναντί του (στην αριστερά) ελπίζει πως θα πάρει τις επόμενες εκλογές.

Φυσικά, για το καλό της πατρίδος.

Γιατί άλλο;;…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου