Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Κατάπτυστο το κείμενο του κ. Κρανιδιώτη

Λίγες, μόλις, ημέρες, μετά απ’ την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, πως με τον ‘εμπρηστικό του λόγο’ τροφοδοτεί την βία (εμμέσως και την Χρυσή Αυγή), ο κ. Φ. Κρανιδιώτης, δικηγόρος, με πολυετή πολιτική συμπόρευση με τον κ. Σαμαρά (από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης) και έως σήμερα, στενός σύμβουλος στο Πρωθυπουργικό γραφείο, γράφει μεταξύ άλλων, σ’ ένα προχθεσινό κείμενό του:

«Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντιεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο..»

Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου το όλο κείμενο του κυρίου αυτού, έχει δικαίωμα να πιστεύει ό τι θέλει (όπως όλοι μας), να το αναρτά στην σελίδα του, κλπ, δεν μ’ ενδιαφέρει.

Όμως: Ο κ. Κρανιδιώτης δεν είναι ένας απλός πολίτης, όπως όλοι μας. Ούτε καν ένας, έστω, γνωστός δικηγόρος. Δεν είναι απλά ένα έστω ‘επώνυμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας’, πχ, ένας βουλευτής, που στο κάτω-κάτω θα είχε το δικαίωμα να εκφράζει το ..IQ των ψηφοφόρων που εκπροσωπεί.

Ο κύριος αυτός είναι ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Επομένως, θα όφειλε να γνωρίζει, πως οι ενέργειές του, το επίπεδό του, ο τρόπος που εκφράζεται, δεν αφορούν μόνο τον ίδιο. Βαρύνουν και στιγματίζουν  ευθέως, τον ίδιο τον κ. Σαμαρά.

Απορώ, πώς, μετά το τελευταίο του ..επίτευγμα, δεν έχει ήδη εκπαραθυρωθεί.

Τελικά, οι ..καμαρίλες ‘τρώνε’ τους ηγέτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου