Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή στον προθάλαμο του πρωθυπουργικού γραφείου !

Έγραφα μόλις στην προηγούμενη ανάρτηση, πως το άδικο αίμα κάποτε η κυβέρνηση θα το πληρώσει. Δεν μπορούσα, φυσικά, να φανταστώ το σημερινό βίντεο της συνομιλίας του κ. Κασιδιάρη με τον γενικό γραμματέα της Ν.Δ. κ. Μπαλτάκο.

Εδώ δεν πρόκειται απλά για την αποκάλυψη της άρρηκτης σχέσης Δεξιάς-Χρυσής Αυγής (ακόμη και ΜΕΤΑ την ‘δίωξή’ της). Εδώ, το αίμα του Παύλου Φύσσα, φτάνει πια στον ..προθάλαμο του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ γραφείου! Ο κ. Κασιδιάρης (της εγκληματικής οργάνωσης), προσφεύγει στον στενό σύμβουλο του κ. Σαμαρά, κ. Μπαλτάκο, που του ‘εξηγεί’ (με όχι απλά ΦΙΛΙΚΟ, αλλά με σχεδόν ΠΑΤΡΙΚΟ ύφος) πώς ‘έγιναν όλα’, πού ‘σκάλωσαν τα πράγματα’, τί λάθη έκαναν οι ‘ΔΕΝΔΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ’, κλπ!..

Ήδη γράφεται πως ο κ. Μπαλτάκος ‘σπεύδει να παραιτηθεί’. Είναι όμως ΑΡΓΑ πια. Μετά το ΒΙΝΤΕΟ που εκθέτει τους πάντες ανεπανόρθωτα, οι όποιες ‘παραιτήσεις’ είναι ..μεταχρονολογημένες, δεν έχουν 'αντίκρισμα'. Όσο για τον κ. Κασιδιάρη, φυσικά και ΔΕΝ τον ΑΘΩΩΝΕΙ η συνομιλία επί της ουσίας. Αποκτά, όμως, ισχυρό όπλο ώστε η υπόθεση των διώξεων της Χ.Α. να καταπέσει ως ‘στημένη’.

Πάμε μάλλον για τριπλές εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου