Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Για την περιφέρεια ψηφίζουμε Ρένα Δούρου
Μετά τα ‘Ελληνικά’, τα επερχόμενα νομοσχέδια ‘για τους αιγιαλούς’, το ‘μποϊκοτάζ’ που εφαρμόζουν όλα τα ‘καναλάκια’ εις βάρος της, και κυρίως μετά την βρώμικη (και τουλάχιστον ύποπτη) ‘λάσπη’ που δέχθηκε, η υποψηφιότητα της κ. Ρένας Δούρου στις Περιφερειακές εκλογές δεν μπορεί να είναι μια απλή υπόθεση πολιτικού, αντιμνημονιακού ‘γοήτρου’: Κάποιοι φαίνεται πως έχουν ανησυχήσει.

Θεωρώ πως ασχέτως κομματικής ταυτότητας όλοι όσοι πιστεύουμε πως πρέπει να μπει ένα δημοκρατικό εμπόδιο στην ασυδοσία των ‘εργολάβων’, των ‘εκχωρήσεων’, στην διαπλοκή και την σαπίλα, οφείλουμε να την στηρίξουμε με την ψήφο μας. Η πολυπληθέστερη περιφέρεια της χώρας έχει δεινοπαθήσει επί πολλές δεκαετίες εξ αιτίας όλων αυτών των πολιτικών που εφαρμόστηκαν. Ας σκεφτούμε, λοιπόν, υπεύθυνα και με σοβαρότητα και  ας ανατρέψουμε με την ψήφο μας τους κατ’ εξακολούθηση ‘εγκληματίες’ της.

Στην Περιφέρεια, επομένως, ψηφίζουμε Ρένα Δούρου. Και προσοχή: Εννοείται ΚΑΙ την δεύτερη Κυριακή, αφού τότε θα πιάσει τόπο, θα δώσει ‘καρπό’ η φωνή μας.

2 σχόλια:

  1. Μπορεί να μην ψηφίσω Ρένα Δούρου αλλά μου είναι συμπαθής. Άντε, για χάρη σου, αν περάσει στο δεύτερο γύρο θα την ψηφίσω. Αρκεί να μην περάσει κόντρα στον Παφίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχά ! Καλημέρα Στρατολάτη μου ! Εάν περάσει ο Θανάσης στον δεύτερο γύρο, ούτε εγώ θα ψηφίσω Δούρου....

      Διαγραφή