Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Η Αριστερά να στηρίξει Βασίλη Μιχαλολιάκο ??
Περιμένω και απ’ τα δύο κόμματα της αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ για την δεύτερη Κυριακή στον Δήμο Πειραιά τον κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο. Καμιά λογική ‘ΙΣΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ’ δεν μπορεί να ισχύει εδώ. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή τους, θα τους καθιστά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ σε χυδαίο εκφασισμό της πολιτικής ζωής.Κι αν τα δύο αυτά ΚΟΜΜΑΤΑ αδιαφορήσουν (γι αυτό που πάει να συμβεί, οπότε θα είναι και άξια της μοίρας τους), έστω, ο κ. Δρίτσας και η κ. Παντελάκη, ας ΥΠΕΡΒΟΥΝ τα ‘μαντριά’ τους, κι ας σώσουν τον Πειραιά που υποτίθεται αγαπούν.Εάν, τέλος, ούτε και αυτοί δεν κάνουν τίποτε, εσείς οι Πειραιώτες, αποδείξτε μόνοι, πως δεν είστε ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.Γιατί η τελική ευθύνη είναι φυσικά ΔΙΚΗ σας. 

UPDATE: Μετά την ενημέρωση που είχα απ' τον αγαπητό Στρατολάτη (δες σχόλια) και διάφορα άλλα δημοσιεύματα για το παρελθόν του κ. Μιχαλολιάκου (το οποίο αγνοούσα) άλλαξα τον τίτλο προσθέτοντας ένα ερωτηματικό. Υπάρχει ακόμη πάντως ζήτημα μ' αυτόν τον κ. Μώραλη...

3 σχόλια:

 1. Θανάση, σου λέει κάτι ο όρος "Ρέιντζερς";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα Στρατολάτη μου. Όχι. Εξπλέϊν πλιιζ...

   Διαγραφή
 2. Οι Ρέιντζερς ήταν τα τάγματα εφόδου της ΟΝΝΕΔ την εποχή που ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ήταν ο πρόεδρός της. Τότε δεν υπήρχε Χρυσή Αυγή και τα σχετικά υποκείμενα επάνδρωναν τους Ρέιντζερς. Αν δεν με γελά η μνήμη μου, ο Βασίλης ο Μιχαλολιάκος ήταν και ο εμπνευστής τους.
  Αυτόν να ψηφίσουμε βρε Θανάση;
  Εντάξει, σου είπα, θα το ρίξω στη Δούρου. Αλλά όχι και Μιχαλολιάκο!
  (Καλά, έτσι κι αλλιώς Ηλιούπολη ψηφίζω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή